Top 5 Autobedrijven

8 Maart 2018

Wij zijn vandaag de Top 5 Autobedrijven binnengedrongen van het onafhankelijke onderzoeksbureau autobedrijf.tevreden.nl. Bij ons staan service en klanttevredenheid centraal. Klanten waarderen ons met een 8,9! Wij zullen onze uiterste best doen om deze klanttevredenheid te blijven waarborgen!

100% onderhouden

15 September 2017
 
Wij zijn aangesloten bij 100% onderhouden! U kunt bij de auto’s uit onze voorraad het 100% onderhouden label aantreffen. Wanneer u een auto koopt met het 100% onderhouden label dan heeft deze auto geen achterstallig onderhoud en een sluitende onderhoudshistorie uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, hierdoor is de kans op onverwachte onderhoudskosten klein. Om te controleren of bedrijven zich aan de regels houden, laat de stichting 100% onderhouden bedrijfscontroles uitvoeren. Tijdens een controle wordt kritisch en objectief gekeken naar de procedure die men in het bedrijf volgt om het label toe te kennen. 100% onderhouden wordt gesteund door ANWB en BOVAG.

Certificaat Top Autobedrijf

23 februari 2018

Ook dit jaar hebben wij weer het Tevreden.nl certificaat Top Autobedrijf ontvangen! Wij willen alle klanten die de moeite hebben genomen om ons bedrijf te beoordelen hartelijk danken!